Car wrap voor je auto

Een car wrap is een hele goede optie om je auto weer als nieuw eruit te laten zien of om juist je autolak te beschermen. Het is een folie die over het lak gevormd wordt. De folie is in meerdere soorten kleuren te verkrijgen. Als je auto vaal is geworden door de zon dan is een car wrap een goede en goedkope optie om je auto op te knappen. Daarnaast kun je dus voor een car wrap keizen als je de huidige lak wilt beschermen tegen krassen, weersinvloeden en steenslag. Of als je een goedkope optie wilt om je auto een nieuwe kleur te geven dan is een car wrap een goede optie. 

Wat is car wrapping

Carwrapping is een populaire optie om tegen een voordelig bedrag je auto van een nieuwe kleur en beschermlaag te voorzien. Een car wrap heeft dan ook veel voordelen. Zo kan een car wrap een tijdelijke oplossing zijn doordat je de wrap gemakkelijk verwijderd kan worden. Je ziet de car wrap dan ook veel bij bedrijfsauto’s. Een wrap kan namelijk logo’s en reclame bevatten. Steeds meer particulieren kiezen nu ook voor de car wrap door alle goede eigenschappen.

Hoe werkt car wrapping 

Als je een kleur voor je car wrap gekozen hebt, dan kun je ook nog kijken naar de glans. Zo kun je voor een matte wrap kiezen of een glanzende wrap. Motieven patronen en logo’s zijn ook mogelijk. Je kunt een deel van je auto laten wrappen of de hele auto. Als je auto gewrapt wordt dan gebeurd dit in een paar stappen. 

Eerst wordt de auto schoongemaakt en ontvet. In een speciale ruimte wordt de wrap aangebracht. In de ruimte is een constante temperatuur zodat de wrap mooi strak om de auto komt. Met een föhn wordt de wrap warm gemaakt. Met twee personen wordt de wrap voorzichtig om de auto gespannen. De wrap vormt zich naar de vormen van je auto. Op deze manier zie je niet dat het een folie is en lijkt het op nieuwe lak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *