Export autos leveren geld op

Met name in Afrikaanse landen leveren export autos veel geld op. In landen als Nigeria en Kameroen koopt men graag export autos. Deze auto's kunnen van Japanse of Koreaanse makelij zijn, maar ook Amerikaanse en Duitse merken zijn erg populair. Ben je op zoek naar export autos voor een geschikte prijs, dan zijn Nederlandse occasions een prima oplossing. Export autos dienen bij het RDW aangemeld te worden voor uitvoer en de registratie in Nederland moet worden beëindigd. Vervolgens regel je een tijdelijk kenteken en kan de export beginnen. In Nederland zijn talloze plekken waar je een occasion kunt kopen. Let vooral op de prijs-kwaliteit verhouding en ook de betrouwbaarheid van de verkoper.

Betrouwbaar en ervaren

Let er bijvoorbeeld op dat je geen auto koopt met verborgen gebreken. Het beste kun je een occasion dan ook kopen bij een respectabel autobedrijf. Op internet zijn deze autobedrijven te herkennen aan het RDW keurmerk. Het is bovendien fijn om te weten dat een autobedrijf beschikt over een eigen werkplaats, zodat eventuele gebreken kunnen worden verholpen. Ben je geïnteresseerd in het inruilen van je huidige auto, dan kun je het beste zoeken naar een autobedrijf die ook op zoek is naar autos om in te kopen.

Een scherpe prijs

Occasions heb je in alle soorten, maten en prijsklassen. Een occasion hoeft helemaal niet duur te zijn en mag best hier en daar een krasje hebben. Het is immers geen nieuwe auto die net van de laadklep komt rijden. Wel is het belangrijk dat de motor, versnellingsbak en bijvoorbeeld het frame in orde zijn. Vraag jouw occasion dealer altijd om even onder de motorkap te kijken en vergeet niet een kritische testrit te maken.

Geniet van een enorme keuze

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe occasion of export autos, bij een occasion dealer heb je veel keuze in diverse prijsklassen. Vraag aan de expert welke voertuigen geschikt zijn als export autos en op welke zaken je vooral moet letten. Het kopen van een occasion is een heel leuke bezigheid. Geniet er van!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *